wtorek, październik 19, 2021

Dyrektor szkoły informuje, że basen w roku szkolnym 2021/2022 czynny jest dla osób chcących skorzystać z pływalni indywidualnie w następujące dni: poniedziałki, środy i piątki - 18:00 (1h)

Ceny biletów : normalny 8,00 zł, ulgowy 5,00 zł (za okazaniem legitymacji szkolnej, studenckiej)

Przypominamy o konieczności przestrzegania regulaminu pływalni, a w szczególności posiadania: czepka, klapek, mydła.

Konieczna jest kąpiel bezpośrednio przed wejściem na teren niecki

...
czwartek, wrzesień 30, 2021

Poradnia Psychologiczno- Pedagogiczna w Toruniu, od października 2021, uruchamia Punkty Konsultacyjne dla Rodziców  w wybranych placówkach oświatowych naszego miasta i w Bibliotece Pedagogicznej w Toruniu. W punktach tych, w ustalone wtorki i czwartki w godz.16.00-18.00  dyżurować będą specjaliści naszej poradni. Ponadto w każdą środę dyżur specjalisty odbywał się będzie  w siedzibie poradni (ul. Kosynierów Kościuszkowskich 6). Z bezpłatnej konsultacji można skorzystać w dowolnym punkcie, bez uprzedniego umówienia.

Zgodnie z zapisem § 34 ust. 9 rozporządzenia Ministra Rozwoju i Finansów z 13 września 2017 r. w sprawie rachunkowości oraz planów kont dla budżetu państwa, budżetów jednostek samorządu terytorialnego, jednostek budżetowych, samorządowych zakładów budżetowych, państwowych funduszy celowych oraz państwowych jednostek budżetowych mających siedzibę poza granicami Rzeczypospolitej Polskiej (Dz.U. z 2017 poz. 1911) sprawozdanie finansowe za rok 2020 zostało opublikowane w Biuletynie Informacji Publicznej jednostki sporządzającej sprawozdanie, tj. Toruńskiego Centrum Usług Wspólnych (https://tcuw.torun.pl/bip,8.html).

Uczestniczymy w projektach

szkola24 szkola24